Stilling: Oprettet: 27-01-2020
Job start: Torsdag d. 27-02-2020 Annoncenr: 97903
 
Arbejdssted: 2500 Valby Køn: Mand
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Jeg er en ung frisk fyr på 34 år. Jeg arbejder til daglig som softwareudvikler i Nordhavn på fuldtid. I min fritid bruger jeg tid på sang, musik, film, serier og gaming. Jeg lever et meget aktivt liv og mine weekender er ofte fyldt med biografture, musik, familiearrangementer,venner, gaming og kaffe. Jeg bruger også del tid på meditation og healing.

Jeg er meget easy-going og har masser af humor. Det vigtigste for mig er, at hverdagen fungerer, og at vi har det sjovt og hyggeligt samtidig.

Jeg søger en hjælper til 5-6 døgnvagter om måneden + afløsning i forbindelse med ferie og sygdom i det øvrige team. Vagterne ligger fast hver torsdag og 3. søndag i hver måned. Jobbet indeholder hjælp med alle praktiske/fysiske gøremål inklusiv personlig pleje og manuelle forflytninger og kræver generelt en god fysik.

Jeg har medfødt cerebral parese og en kronisk øjensygdom, og jeg er kørestolsbruger.

Du er mellem 25 og 40 år gammel. Du er åben, imødekommende, venlig og fleksibel og har masser af humor. Du er altid klar på at hjælpe mig med alle praktiske/fysiske gøremål, også de kedelige. Du lærer og husker mine rutiner, så hverdagen kører så let så muligt. Til gengæld har du en stor grad af frihed, og du er mere end velkommen til at tage dit hobbyprojekt med på arbejde, så længe hverdagen fungerer.

Hvis det lyder som noget for dig, er du mere end velkommen til at sende mig en mail eller sms på 30 22 21 61 med en kort motiveret ansøgning. Jeg tager ikke telefonen i dagtimerne, da jeg er på arbejde.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

De bedste hilsener,

Niclas

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok