Stilling: Frisk 21-årig fyr med Downs Syndrom søger pædagog Oprettet: 11-02-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 98365
JobId: 110926
 
Arbejdssted: 3000 Helsingør Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du bruge din faglighed til at guide og støtte ung mand? Vil du arbejde ca. 15 timer om måneden? Så er dette måske jobbet for dig.

Pædagog til snakkesalig ung mand
I Helsingør bor en ung mand med Downs Syndrom. Han er en meget snakkesalig fyr, der er glad for at komme ud. Du skal give ham socialpædagogisk ledsagelse til at komme i sit værested i Helsingør, hvor han spiser aftensmad og hygger sig. Timerne vil ligge i hverdage om eftermiddagen / aftenen.

Han har brug for dig, der er uddannet pædagog, har kørekort og gerne egen bil og som ved brug af din faglighed kan sætte klare grænser, korrigere og guide ham.

Arbejdstid
Du er sammen med den unge mand 15 timer om måneden fordelt på 1-2 eftermiddage/tidlige aftener om ugen. Arbejdstiden kan fx ligge fra kl. 17-20.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok