Stilling: Oprettet: 02-03-2020
Job start: Annoncenr: 99027
JobId: 111585
 
Arbejdssted: 7400 Herning Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Vil du sikre livskvalitet for herningenser med kronisk lidelse? Så er dette måske jobbet for dig.

Sæt din faglighed i spil hver dag
Du er med til at sikre, at den 50-årige mandlige Herningenser oplever stor livskvalitet, på trods af de udfordringer han lever med. For at hjælpe ham bedst muligt sætter du din faglighed i spil hver dag. Han har brug for hjælp til alle personlige og praktiske opgaver.

Manden har Lock in syndrom. Han er tilkoblet respirator Trilogy 100 om natten og kommunikerer via staveplade.

Du får en meget vigtig funktion. Det stiller krav til dig: Du er fleksibel og har nemt ved at tilpasse dig.

Du får grundig oplæring i jobbet og bliver en del af teamet omkring manden. Sammen har I ansvaret for, at dagligdagen fungerer: støtte manden i at bevare kontakt til sine børn og familie, være med ham på ferie og hospitalsophold osv.

Arbejdstid
Du bliver ansat som vikar og kan se frem til ca. 8-9 vagter om måneden. Du er på vagt 12 timer ad gangen. Dagvagterne løber fra kl. 07:00-19:15. Nattevagterne, som altid er vågne, er fra kl. 19:00-07:15. Du er alene på vagt, men der er altid et kvarters overlap mellem vagterne.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Du bliver en del af et fleksibelt team, som er gode til at hjælpe ved ferie og sygdom. Så det forventer vi også, at du er.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker. Du får løn efter anciennitet som SOSU-assistent.

Børne- og straffeattester samt uddannelsesbevis vil blive indhentet.

Du sætter dig selv til side, når du er på job
Du er uddannet social- og sundhedsassistent og er fagligt stærk. Du sætter altid borgeren i centrum og påtager dig ansvaret for hans dagligdag. Du anerkender og trives med, at det er manden, der bestemmer hvordan dagen skal forløbe, og at du har rollen som hjælper.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Liza Christensen på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok