Stilling: Pædagog til 25-årig udviklingshæmmet mand Oprettet: 05-03-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 99153
JobId: 111703
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med epilepsi og klar på et job 15 timer om måneden frem til 30. april?
Så læs endelig videre.


Du er klar på ture ud i det blå
På et bosted på Amager bor en 25-årig udviklingshæmmet mand. Han har brug for dig, der vil ledsage ham på ture ud i det blå. Han er glad for ture i skoven og interesserer sig for musik.

Han har udover sin udviklingshæmning også epilepsi, som kan give ham voldsomme kramper. Som mandens ledsager er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når han får et epileptisk anfald. Han har ikke noget sprog, men benytter lyde og fagter som kommunikationsform. Derudover er manden blebruger.

Arbejdstid
Den unge mand har fået bevilliget 15 timer om måneden til og med 31. april 2020. Hvordan timerne skal placeres, aftaler du ad hoc med mandens bosted og hans forældre.

Du har erfaring med epilepsi
Du er pædagogisk uddannet og har erfaring med epilepsi, så du på rutineret vis hjælper den unge mand, når han får et anfald.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok