Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 06-03-2020
Job start: Annoncenr: 99191
 
Arbejdssted: 9600 Aars Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hjælper til 59-årig mand med nervesygdom
Vil du være hjælper for mandlig borger i Aars ? Så er dette måske jobbet for dig.
Hjælper til praktiske og lettere personlige plejeopgaver
Manden har brug for en hjælper til praktisk hjælp og lettere personlig pleje. Han går med rollator, har fuldt sprog og spiser selv. Dog fejlsynker han, så du skal være ved hans side under måltiderne.
Manden er diagnosticeret med Kennedy Disease Syndrom. En nervesygdom, der også kaldes Bulbo-spinal muskelatrofi. Tilstanden gør, at de motoriske nerveceller i rygmarv og hjernestamme langsomt mister deres funktion.
Manden interesserer sig for samfundet og politik, mennesker, kultur, helse, mad og fodbold. Har du nogle af de samme interesser, er det bestemt en fordel. Du behøver ikke have erfaring som handicaphjælper, men det er bestemt en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med mennesker.
Arbejdstid
Dine vagter er kan placeret alle dage, og tidspunktet er begge dage kl. 9:00-17:30.
Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.
Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Liza Christensen på telefon 36 34 79 00.
Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok