Stilling: Hjælper til 11-årig dreng med angst og autisme Oprettet: 12-03-2020
Job start: Annoncenr: 99357
JobId: 111890
 
Arbejdssted: 2900 Hellerup Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Har du faglig erfaring med autisme? Kan du motivere børn til sunde aktiviteter? Så har vi brug for dig hver 2. weekend i Hellerup.

Du forstår at motivere en højintelligent dreng
Han er en meget intelligent dreng med en stor interesse for sport, især tennis, som han også selv spiller. Han er også glad for sin Playstation – og for at se en film indimellem. Han har brug for dig til at motivere ham til at komme ud. Dog uden at presse ham. Han har autisme og angst og har brug for, at du hjælper med at skabe struktur i hans hverdag. Planlægning og forudsigelighed er alfa og omega for hans trivsel. Han kan i starten af relation være lidt tilbageholdende, men når han først har lært dig at kende, begynder han at åbne op.

Arbejdstid
Du er sammen med drengen hver 2. weekend, enten lørdag eller søndag i 3-7 timer. Endeligt timetal og tidspunkt kendes ikke endnu.

Du har erfaring med autisme og kørekort
For at du bedst kan hjælpe drengen og sikre hans trivsel, skal du have faglig erfaring med autisme. Og gerne også med angst. Derudover er kørekort en nødvendighed, så du – i familiens bil – kan tage drengen med ud på tur. Vi er interesseret i at høre fra dig, uanset om du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller er en erfaren pædagogmedhjælper.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Charlotte Bruun Rasmussen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok