Stilling: Hjælper til morgenrutiner Oprettet: 17-03-2020
Job start: Efter aftale Annoncenr: 99520
JobId: 112046
 
Arbejdssted: 2870 Dyssegård Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du være hjælper hos en 19-årig mandlig kørestolsbruger, som sætter pris på snak, grin og hygge? Kan du arbejde fra morgenstunden på hverdage? Så er dette jobbet for dig.

Du støtter og plejer
Vi søger en glad, frisk og humoristisk hjælper, der vil hjælpe en ung multihandicappet mand med godt humør med pleje- og praktiske opgaver.

Han sidder i kørestol og kommunikerer vha. talemaskine. Han bor hjemme hos sine forældre, men i selvstændig lejlighed med egen indgang.

Du møder ind på mandens bopæl kl. 6. Her hjælper du ham igennem morgenrutinerne og kører ham i skole i hans handicapbil. Du har fri kl. 9, når du har kørt handicapbilen retur til mandens bopæl.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du er frisk fra morgenstunden, når du hjælper den unge mand i gang med dagen fra kl. 6-9. Han har brug for hjælp alle hverdage, så vi forestiller os, at I er et par hjælpere, der dækker vagterne.

I første omgang er der tale om et vikariat. På sigt kan der blive tale om et fast job.

Du er fysisk stærk – og en erfaren bilist
Du har naturligvis kørekort og er en erfaren bilist med mod på at køre handicapbilen. Derudover er du klar på at udføre personlig pleje og hjælpe med daglige opgaver. Du har både erfaring med lift og personlig pleje.

Du er mødestabil, fysisk robust, har humor og empati samt i besiddelse af stor tålmodighed.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok