Stilling: Social og sundheds assistent Oprettet: 02-07-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 113235
JobId: 124894
 
Arbejdssted: 2860 Søborg Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

3 årig pige har brug for en sundhedsfaglig hjælper

Jobbeskrivelse

Er du Sygeplejerske eller SSA
Så er det måske dig, som skal være hjælper for en lille pige i Gladsaxe

Du sikrer pigens velbefindende
Den 3-årige pige lider bl.a. af Addisons sygdom. Hun er afhængig af daglig medicin, som hun har behov for, at få oralt medicin flere gange om dagen. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på pigens tilstand. Får hun det dårligt, er det vigtigt, at hun får hjælp med det samme. Pigen er fysisk mobil.

Du skal med moderen og pigen i SIV-huset (et børnehus for børn med nedsat immunforsvar og deres familier). På sigt kommer du også til at tage alene i SIV-huset med pigen.

Arbejdstid
Du er sammen med pigen alle hverdage kl. 09:30-12:30.

Du er sundhedsfagligt uddannet
Du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent. Har du erfaring fra lignende job, er det en fordel.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok