Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 28-07-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 114424
JobId: 126030
 
Arbejdssted: 1909 Frederiksberg C Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Ufaglært omsorgsfuld MK til ledsagelse

Jobbeskrivelse

Pige på 11 år har brug for dig 2 eftermiddage om ugen – er du omsorgsfuld og har erfaring med epilepsi?
Pige på 11 år søger dig, der har lyst til at hjælpe hende med at komme hjem fra skole tirsdag og torsdag eftermiddag.
Pigen er diagnosticeret multihandicappet og med epilepsi, så du skal observere, at hun ikke går i kramper. Hvis hun går i kramper i bussen på vej hjem fra Geelsgårdsskolen i Virum, skal du kunne give hende medicin og holde luftvejene fri, tørre pigen så hun er pæn. Det er vigtigt, at pigen føler tryghed hos dig under kørslen. Pigen sidder i kørestol.

Arbejdstid
2 timer pr. dag - onsdag 15.30 - 17.30 og fredag 15.30 - 18.00(en halv time ekstra, da der er kø)

Oplæring vil finde sted

Er du nysgerrig på stillingen så giv endelig rådgiver et ring og hør nærmere
Du er velkommen til at ringe til rekrutteringskonsulent Didde Ewé Wegener for at høre nærmere om stillingen, hun kontaktes på tlf.nr. 36347900, tryk 5 og tryk 1 - spørg efter Didde hvis det ikke er mig der tager telefonen

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok