Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 16-08-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 115221
JobId: 126750
 
Arbejdssted: 2920 Charlottenlund Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjælper søges til glad og kærlig 16-årig pige.

Jobbeskrivelse

Vil du tilbringe nogle eftermiddagstimer sammen med en glad og kærlig pige med autisme? Så er dette måske jobbet for dig.

Du skaber struktur og støtter en glad og kærlig pige
Den 16-årige pige har en autismediagnose, er udviklingshæmmet og har intet sprog. Hun er en glad og kærlig pige, der trives bedst i kendte omgivelser og med faste rammer. Det er vigtigt, at du som hendes hjælper respekterer dette.

Du er en erfaren hjælper
Pigen har brug for, at du er en moden og erfaren hjælper, så du bedst muligt kan bidrage til hendes trivsel. Du har derfor også meget gerne kendskab til eller erfaring indenfor specialområdet og pleje.

Arbejdstid
Pigen har brug for hjælp alle hverdage fra kl. 17-19 Tirsdage 10:00-1230 til ridning og weekender. Tidspunkter disse dage aftaler du med familien. Du deler dagene med pigens andre hjælpere, så præcist timetal kendes ikke på nuværende tidspunkt. Skriv eventuelt i din ansøgning, hvilke dage du kunne være interesseret i.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok