Stilling: Vikar- og deltidsstilling tilbydes Oprettet: 04-04-2019
Job start: Annoncenr: 89505
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Fast hjælper og fast tilkaldevikar søges til Hvidovre.

Jeg hedder Jack og bor i Hvidovre med min hustru. Jeg har Cerebral parese og har et aktivt liv, som jeg har brug for hjælp til at udleve. Vagterne er i tidsrummet kl. 23-23 og 07-19.
Jeg søger:
- faste vikarer, der er fleksible og kan arbejde i både 12 og 24 timers-vagter.
- fast hjælper, der kan tage 3-4 vagter om måned af 24 timer. Du vil først blive ansat som vikar, for at se om kemien er der, inden jeg fastansætter dig.

Krav:
Du skal kunne køre bil og tåle katte. Det er vigtigt for mig, at du kan tænke selvstændigt, da jeg ikke vil styre dig som en robot. Du skal være IKKE RYGER pga. mine lunger, og du må gerne og være frisk, når du er på job samt have et godt helbred, da det har en stor påvirkning på mig at skulle have vikar. Mit hjælperhold skal kunne dække ind for hinanden ved ferie og sygdom, så det er et plus, hvis du er fleksibel ift. arbejdsdage.
Da jeg lider af søvnapnø, vil jeg sætte pris på, at du har kendskab til dette område, da jeg dagligt bruger maske grundet mine lunger og min søvnapnø. Oplæring kan dog finde sted.
Det er vigtigt at du som person kan respektere mit og min kones private liv i vores hjem. Godt humør og troværdighed skal også være der, ellers vil vi nok ikke passe sammen.

Send gerne et par ord om dig selv.

Med venlig hilsen Jack

NB: Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Hjælperne ansættes efter BPA-overenskomsten og aflønnes efter FOAs takster. DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok