Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 23-04-2019
Job start: 01-05-2019 Annoncenr: 89971
JobId: 103246
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Duos søger hjælp til en familie på Frederiksberg.

Vi søger et empatisk, stærkt og stabilt hjælper til at indgå i en hverdag og aflaste en børnefamilie.Hjælperen bliver en stor en del af hverdagen, der kan forpligte sig for mindst et år - og meget gerne længere tid.
Familien er to udearbejdende forældre og med tre børn. Jobbet byder på mellem 20 og 30 timer om måneden og er med tiltrædelse asap, gerne fra 1. maj.
Det er en fordel, hvis du bor tæt på Frederiksberg og er tidsmæssig fleksibel og har et smittende godt humør, god situationsfornemmelse og erfaring med børn fra arbejde i børnehave eller fritidshjem.
Dine timer vil oftest blive fordelt på eftermiddage fra kl. ca. 15 til 20 samt på lørdage og søndage i seks-otte-timers-vagter og ind i mellem også på en hverdagsmorgen fra kl. 07-09. Timerne lægges i samarbejde tre måneder af gangen ca.
Familien har to døtre på 12 og 6 år og en dreng på tre år. Den store pige er handicappet, hun har i dag svært ved at gå og styre sine bevægelser, men er ellers velfungerende, glad og initiativrig og har et fint sprog. Hun bruger gangstativ og kørestol og elsker at cykle på sin trehjulede cykel, tumle, svømme, shoppe og være kreativ. Lillesøster har samme handicap, men er endnu ikke så mærket af handicappet som storesøster.
I jobbet vil der være brug for, at du kan håndtere den store pige, både når hun skal i bad og har lyst til at komme ud i verden og gå på cafe og købe ind, og så skal du også have mod på at tumle og træne på gymnastikmåtten med de små, male akvarel og lave julegaver. Desuden skal du ikke have problemer med at sætte kærlige, men bestemte grænser, når ungerne prøver dem af.


Hvis du er interesseret i denne stilling så kontakt Duos / JobID: 103246 - Peter Friis Hansen / pfh@formidlingen.dk

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok