Stilling: Sammenhængende døgnvagter Oprettet: 29-04-2019
Job start: Mandag d. 01-07-2019 Annoncenr: 90148
 
Arbejdssted: 2920 Charlottenlund Køn: Mand
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en kvinde på 40 år med muskelsvind, som søger ny hjælper. Arbejdsopgaverne er meget varierende og indbefatter løft, personlig pleje, husholdning, ledsagelse, bilkørsel, madlavning, hjælp om natten pga. natrespirator mv. Som hjælper vil du blive mine "arme og ben". Jeg lever et aktivt liv og er ofte på rejse i ind- og udland.

Jeg søger en hjælper som kan tage ca. 3-4 dage i træk 1-2 gange om måneden. Jobbet er især velegnet, hvis man er skuespiller, musiker, kunstner, dyrker sport eller lignende, da den komprimerede arbejdstid giver meget lange friperioder.

Du får et job med:
- Stor fleksibilitet ift. vagter
- Meget fritid imellem vagterne
- Meget standby tid, hvor du kan beskæftige dig med det du vil
- Hjælperværelse med internet
- Rejser og oplevelser

Hvis ovenstående har din interesse, bedes du sende ansøgning, hvori du fortæller om dig selv som person og om din baggrund, samt hvorfor du gerne vil være hjælper. Hvorfor er du den rette at ansætte? Suppler gerne med en dataliste/CV, hvor varigheden af dine tidligere ansættelser fremgår. Angiv venligst også alder og kontakt-information (som minimum navn og telefonnummer) så du kan kontaktes med henblik på en eventuel samtale. Ansøgning sendes til: anna.le.dous@mail.dk


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok