Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 10-05-2019
Job start: Efter aftale Annoncenr: 90501
JobId: 103737
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Ferieafløser til sommerferien 2019

Der er tale om 12 x 12 timer vagter fordelt på dagvagter, vågne nattevagter

Jeg er en 70 årig mand, som fik diagnosen ALS i 2016. Jeg kan ikke trække vejret selv (respirator hele døgnet). Jeg kan ikke tale (bruger IPad og mimik). Jeg bruger el-kørestol, og loftlift ved forflytning. Det er vigtigt for mig at jeg er aktiv omkring min pleje og behandling.
Oplæring i respirator vil finde sted.

Jeg er gift med Hanne som er sygeplejerske - med stor faglig viden både ift behandling og pleje - en vigtig samarbejdspartner for dig.
Vi har et positivt hjem med god atmosfære,hvor der er overskud og styr på tingene, højt til loftet, og godt med humor og selvironi.

Vi er aktive, i det omfang sygdommen tillader. Vi tager sommetider på besøg, til møder, udstillinger m.m. Vi har et sommerhus i Rørvig som vi bruger fortrinsvis i sommer perioden, hvor du også skal være med. Du skal derfor være i stand til køre Handicapbil. For ca. 1 år siden flyttede vi til en moderne lejlighed i Nordhavn.

Jobbet består i respiratorisk overvågning samt personlig pleje og hverdags gøremål. Nogle pleje opgaver foregår i samarbejde med den kommunale hjemmepleje, hvor du er 2.hjælper.

Jeg forventer:
At du har lyst til udvikle dig fagligt og at du har gode samarbejdsevner dels i forhold til mig og Hanne, men også til kollegaer og andre samarbejdspartnere.
At du er fleksibel og stabil.
At du har en god portion situationsfornemmelse og forståelse for rollen som hjælper - primært ud fra mine behov.
At du er indstillet på at dække vagter dag, nat (vågen nattevagt), weekend og helligdage. Og at du sammen med dine kollegaer i et team, vil dække vagter ved sygdom.

Krav:
At du har kørekort og har erfaring med at køre.
100% ikke ryger.
Er indstillet på lettere rengøringsopgaver.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok