Stilling: Hjælper - BPA Oprettet: 15-05-2019
Job start: 01-07-2019 Annoncenr: 90649
 
Arbejdssted: 2840 Holte Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg hedder Jeppe, er 51 år, bor i hus i Holte med min kone og to børn på 16 og 19 år. Jeg arbejder i fleksjob 13 timer om ugen for IBM. Jeg har sclerose og sidder i kørestol, og har brug for assistance 11 til 13 timer hver dag.

Hvad går opgaven ud på?

Du skal være mine ”arme og ben”, primært til forflytninger, personlig hygiejne, på- og afklædning, måltider, daglig træning, husligt arbejde, etc. Hjælp til alt det jeg selv ville gøre, hvis jeg kunne.

Der er et hjælperværelse i huset, hvor du skal opholde dig, når du ikke hjælper mig, eller laver andre huslige opgaver. Vi sætter som familie stor pris på vores privatliv, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du er på arbejde, og ikke er en del af familien når du er her.

Du skal have kørekort, og ledsage mig til arrangementer og på arbejde.

Den typiske arbejdstid vil være fra 8 til 19 alle ugens syv dage (jeg får hjælp fra hjemmeplejen til at komme i seng), men nogle dage vil der være andre behov.
I første omgang er der tale om et vikariat fra 1. juli til 1. januar, hver fredag. Du vil indgå i et velfungerende team, og fortrinsvis få en fast ugedag, men der vil være mulighed for ekstra vagter.

Du aflønnes via Rudersdal kommune. Lønsatsen svarer til løntrin 11 i overenskomst mellem KL og FOA.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok