Stilling: Sommerjob/studiejob - handicaphjælper til dreng på 8 Oprettet: 15-05-2019
Job start: 01-07-2019 Annoncenr: 90657
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vi er en familie med tre børn, der søger en empatisk, stærk og stabil handicaphjælper M/K der har lyst til at hjælpe os med aflastning i ugerne 27-32..

Vi har to drenge på 10 og 8 år og en lille pige på godt 2 år. Begge drenge er født med en progredierende nervesygdom, og den yngste har i 2017 været igennem et længere hospitalsophold, som har svækket ham meget. Han er nu i gang med genoptræning, men har stadig brug for hjælp til det meste, bruger kørestol og skal have hjælp til pleje og omsorg. Han forstår alt hvad vi siger til ham, og ved at tolke hans kropssprog kan man aflæse hvad han vil og ikke vil. Ellers er han for det meste en glad dreng, der elsker at grine og lave ballade, at spille iPad, få læst højt eller komme ud på tur.

I jobbet vil der være brug for, at du både kan matche en otte-årig drengs eventyrlyst og seje gåpåmod, og hjælpe med ham med stort og småt i hverdagen. Med andre ord skal man kunne multitaske og synes om en god portion gang i den og kunne gå til og fra højtlæsning, Nintendo og bleskift. I jobbet vil du komme tæt på alle i familien, og det er derfor vigtigt at du kan lide os, og vi kan lide dig :-)

Du skal være glad for børn og må meget gerne have erfaring med børn og/eller handicappede. Måske læser du til sygeplejerske, pædagog eller noget helt tredje - eller starter på dit drømmestudie efter sommerferien? Det er en fordel, hvis du bor tæt på Frederiksberg og er tidsmæssigt fleksibel, ligesom vi har en svaghed for godt humør og initiativ.

Som sommerafløser har du mulighed for at få op til ca 30 timer om ugen, fordelt på hverdage og weekend. Hvis du trives med os og vi med dig, vil der være mulighed for at fortsætte som fast hjælper efter sommerferien, med 1 fast eftermiddag (5t) om ugen og en fast weekend (16t) pr måned, i alt ca 37t pr måned.

Søg kun jobbet, hvis du kan arbejde minimum 3 af ugerne 27-32.

Send en mail med en ansøgning samt tlf.nr. og evt. et billede, hvis du har lyst, til fiekrarup@hotmail.com.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok