Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 15-05-2019
Job start: 09-06-2019 Annoncenr: 90658
 
Arbejdssted: 8270 Højbjerg Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hej :-)

Jeg er en mand på 36 som har muskelsvind og er respiratorbruger, så er derfor ret dårlig til at trække vejret :-) Jeg søger en til at være der for mig og hjælpe med de ting jeg ikke kan som efterhånden er alt, men kan da tale og hovedet fejler ikke rigtig noget, og det sætter jeg virkelig pris på. Jeg søger en til 6 døgn pr. måned plus det løse, fra 20 juli. Er slap året rundt, så weekender og helligdage og ved sygdom skal man også kunne hjælpe, og det er 24 timer. Angående respirator skal man på skejby sygehus og have et kursus på 6 timer og 3 døgns oplæring ved mig.

Som person er jeg meget glad og har et positivt livssyn. Er meget ærlig, omsorgsfuld og så kan jeg godt lide humor og en frisk bemærkning. Det som jeg virkelig nyder og betyder noget for mig er musik, koncerter, madlavning, sport, sundhed, rejser.

Jobbet består af personlig pleje, hygiejne, madlavning, og husholdning. Du skal have kørekort, da jeg ikke selv magter at køre, så det vil være fedt med en chauffør så vi kan komme ud og se noget. Mine hjælper betyder rigtig meget for mig, for uden jer skulle jeg vel ligge og kigge op i et hvidt loft, og vendte på sygeplejersken har tid til at give mig mad, og desværre kan jeg først få et bad om 14 dage :-)

Du skal som hjælper forvente at jeg er meget nysgerrig, og ser dig ikke bare som en samarbejdshest eller en irriterende flue ;-) Det jeg sætter pris på ved en hjælper er god humor, at du er loyal, omsorgsfuld, stabil, fleksibel, og frisk på udfordringer, men det vigtigste er jo kemi.

Kan være hos mig i minimum et år.
Ansættelses-tidspunkt: 9 juni 2019.
Oplæring starter fra: 9 juni 2019.
Sidste frist for ansøgning 7 juni 2019.
Fuldtid fra 20 juli 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Ansættelse gennem www.handicapformidlingen.dk.
Jeg forbeholder mig retten til at fjerne jobopslaget før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.

Lyder dette som noget for dig, glæder jeg mig til at høre fra den gode hjælper jeg mangler :-) Skriv lidt om dig selv og send det til min e-mail. Gjobbet@Gmail.com send gerne et billede med :-)

Hilsen
Jesper Gasbjerg


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok