Stilling: Hjælpere til 7årig pige Oprettet: 22-05-2019
Job start: Lørdag d. 01-06-2019 Annoncenr: 90784
 
Arbejdssted: 2450 København SV Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Elsker du børn, og finder du det naturligt, at være omkring dem, er det måske dig, vil mangler!

Vi søger hjælpere, til vores dejlige datter Olivia, på 7 år. Olivia har en medfødt hjerneskade, og hjemmetrænes efter den amerikanske metoden ”Family Hope Center”.

Olivia er særligt udfordret oralmotorisk, hvilke betyder hun er fuldt sondeernæret og afhængig af sug, til at fjerne slim/spyt fra næse & mund. Hun er rigtig dygtig til begge dele.
Olivia hverken kryber, kravler eller går og har brug for hjælp til alt gennem dagen.

Hver halve år besøger ”Family Hope Center” Danmark, hvor Olivias program vil blive tilpasset, så det passer 100pct. til hvor hun er i sin udvikling. Der er stor fokus på sanseintegration og coordination.
Det er intet krav, at du har erfaring med metoden.

Vi søger, 2-4 piger, som kan tage del i Olivias træning, men også fungere som aflastning/passer i vores hjem (med mindre andet er aftalt).
Der er tale om vagter man-søndag, tidsrum kan variere, så det finder vi ud af sammen, døgnvagter inkl.

Fleksibilitet er et must. Vi er ligeledes meget fleksible og forventer, at vi sammen planlægger et skema, som passer dig/os.
Da du/I vil blive en vigtig del af Olivias hverdag, er vi kun interesseret i, at høre fra dig, hvis du forestiller dig, at kunne være hos os i en længere periode. (min. 1 år)
Skriv gerne i din ansøgning, hvor længe du forventer, at kunne blive hos os, hvor mange timer du søger og hvilke dage du eventuelt kan/ikke kan.

Forventninger til dig:
Kvinde mellem ca. 20-30år.
Ingen børn
Du interessere dig og er glad for børn.
Godt humør, motiverende og lidt "fjollet". Det gør dagen meget sjovere, især for Olivia, hvis du kan fjolle lidt samtidig.
Kan kommunikere med børn (Olivia har ikke selv noget sprog)
Ansvarsfuld og stabil. Stabilitet betyder meget for Olivia og resten af familien.
Tålmodig og villig til at give, uden at forvente meget mere end Danmarks dejligste smil, fra Olivia.
Du vil blive lært op i både sug & sonde, så erfaring er ikke nødvendigt.

Lidt om Olivia:
Olivia er trods sine 7år, en meget lille pige, med et stort pleje/omsorgsbehov. Hun er mild og glad, med let til smil. Hun elsker musik/sang/højt læsning/snak mm. Så det er klart et plus, hvis du også er glad for det. .

Vores familie:
Udover Olivia, består familien af, mor Rikke, far Jon, Maya 13 & Carlos 9. Maya & Carlos er fars særbørn, og er her hver anden weekend, ferier mm.
Vi bor på Teglholmen, ”tæt” på Sydhavn st. Eller havnebussen. Vi ser os selv som en varm og positiv familie, der er lette at omgås, det har stor betydning for os, at du føler dig velkommen og tryg i vores hjem.

Slutteligt vil jeg nævne, at jobbet som Olivias hjælpetræner, må anses for at være et "stille" job. Olivia er meget isoleret i hjemmet, da hun hurtigt smittes, i det offentligerum.

Hvis overstående lyder som noget for dig og du finder det meningsfuldt at arbejde med et barn som Olivia, hører vi gerne fra dig.

Vi glæder os til at møde dig, og til at Olivia får endnu en vigtig person i sit liv.

Venlig hilsen,
Rikke & familien.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok