Stilling: Aflaster/handicaphjælper/barnepige Oprettet: 24-05-2019
Job start: Mandag d. 01-07-2019 Annoncenr: 90846
 
Arbejdssted: 2635 Ishøj Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Vi er en familie på 4, som består af mor, far og to drenge på 4 år og 19 mdr, som bor i lejlighed i Ishøj, tæt på stationen. Vi søger en aflaster/handicaphjælper til vores yngste søn på 19 mdr., der lider af epilepsi og er forsinket både fin- og grovmotorisk. Han er en meget rolig dreng, der ikke siger så meget. Han er meget nem og har det sødeste smil. Du skal kunne træne ham i hans vågne timer, og når han sover, skal du kunne hjælpe til i hjemmet og evt. lege/underholde storebror.

Arbejdsopgaverne omfatter følgende:
Personlig pleje af ham (bleskift, give mad mm.)
Træne ham udefra hans fysioterapeuts, ergoterapeuts og talepædagogens anbefalinger og anvisninger.
Når han sover: oprydning i hjemmet, rengøring, vaske tøj, støvsugning, opvask osv.

Er du over 18 år, omsorgsfuld, ansvarsbevidst, omhyggelig, pålidelig, fleksibel, mødestabil og evt. under uddannelse som sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, talepædagog eller har erfaring med børn med epilepsi, kan fremvise ren straffeattest og børneattest, og du er interesseret, kan du sende din ansøgning på mail fadime-ocalan@hotmail.com. Du kan også ringe til mig, hvis du har spørgsmål, på tlf. 28720212.

Der søges hjælp ca. 30 timer om måneden, som vores kommune har bevilliget os. Timerne fordeles efter aftale, hvor der både vil være dagtimer, aftentimer og weekender. Lønnen ligger på 130kr/t før skat, og du skal selv indberette til skat. Der vil være løbende samtaler og tiltrædelse hurtigst muligt.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok