Stilling: Hjælper til leg og hygge søges Oprettet: 29-05-2019
Job start: Lørdag d. 01-06-2019 Annoncenr: 90990
 
Arbejdssted: 5250 Odense SV Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Vi søger 1 moden og ansvarsbevidst person, med et vidst kendskab til førstehjælp, til at tage imod Mikkel på 13 år (kognitivt 2-4 år),en dejlig dreng, med svær behandlelig epilepsi, deraf svært retarderet og infantil autist. Arbejdstid; vil være fra han kommer hjem fra skole med taxa kl 14.45 og indtil 16:45 ca. 2 dage om ugen. Der kan forekomme flere dage og weekender, men efter aftale. Ugen deles med dine hjælper kollegaer, så ved sygdom, ferier og eksaminer, skal i dække hinanden.
Mikkel er på mange måder velfungerende og selvhjulpet (dog stadig ble bruger), det vil primært være almindelig pasning/leg, men også at hjælpe Mikkel ved anfald (Han har ikke daglige anfald). Mikkel har krampeanfald som lige nu er af få min. varighed. I skrivende stund har han det rigtig godt og har ikke haft kramper siden december måned, men det kan desværre hurtigt ændre sig.
Derfor kræves det, at du er rolig og fattet i disse situationer. Vi skal nok oplære/vise hvad der skal gøres. I starten vil vi nok være hjemme/i nærheden og altid at træffe på telefonen. Mor har hjemmekontor, og vil derfor ofte være der sidst på dagen.
Lønudbetalingen vil ske fra Odense kommune iflg. gældende takst.
Kunne det have din interesse, må du meget gerne maile til os, også gerne hvis du har spørgsmål. Vi vil herefter finde en dag hvor vi kan mødes og snakke.
Vi har hund (labrador) så den skal du kunne tåle/omgås.

Mvh
Malene & Jesper

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok