Stilling: Handicaphjælper sommerferieafløsning Oprettet: 07-06-2019
Job start: Torsdag d. 20-06-2019 Annoncenr: 91277
 
Arbejdssted: 2500 Valby Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper til sommerferie afløsning med mulighed for fast ansættelse søges nu.
Jobbet er primært 24 timer - men kan også være 14 eller 10 timers vagter.
Om jobbet:
Dine opgaver er at bistå mig gennem døgnet med alle plejemæssige opgaver. Jeg anvender respirator om natten. Desuden skal du varetage almindelig husholdning, praktiske ting og kørsel. Jeg har stor handicapbil, det er derfor nødvendigt, du har kørekort med solid kørselserfaring.
Om mig:
Jeg er 62 år, bor alene i lejlighed i Valby. Jeg er aktiv i organisationsarbejde, lever et stille og roligt liv med interesser indenfor politik, film og bøger. Jeg har behov for orden og stabilitet.
Jeg tilbyder:
Arbejde i et stabilt hjælperteam, med gode kollegaer. Der er hjælperværelse med tv, mikroovn, køleskab og Wi-FI. Jeg tilbyder overenskomstmæssig løn og et godt arbejdsmiljø.
Jeg søger:
Robust kvinde med empati og en positiv livsindstilling. Du skal være struktureret, kunne arbejde selvstændigt, være god til at modtage instrukser og have god samarbejdsevne. Desuden skal du være super stabil. 
Interesseret?
Jeg ønsker kun seriøse henvendelser. Du skal være fleksibel da vagterne (ca. 8 - 10) vil ligge spredt hen over juli og august. Fra september måned kan en fastansættelse i et længerevarende barselsvikariat med 2-3 faste vagter pr. måned evt. tilbydes. Jobbet er perfekt som studiejob eller supplement til anden indtægt. Husk at angive dit telefonnummer.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok