Stilling: Sygeplejerske eller SSA til pige med epilepsi Oprettet: 23-07-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 92597
JobId: 105662
 
Arbejdssted: 2000 Frederiksberg Køn: Kvinde
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du have et vigtigt job som vågen nattevagt? 3-årig pige med epilepsi har brug for dig, der får hende sikkert gennem natten.

Din faglighed er altafgørende
På Frederiksberg bor en lille 3-årig pige med sin familie. Hun lider af svær epilepsi og har brug for dig, der er faguddannet og som trives om natten. Pigen rammes dagligt af mange kramper. Også om natten, så der brug for dig til at våge over hende. Du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med epilepsi til at få hende sikkert gennem kramperne.

Du kommer med erfaring
Du er uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent. Derudover har du tidligere haft ansvaret for børn eller voksne. der lider af svær epilepsi med mange krampeanfald til følge. Du ved, hvad der skal gøres, når kramperne rammer og reagerer prompte og med stor faglig kunnen. Du må meget gerne tidligere have arbejdet som vågen nattevagt, så du ved, hvad det kræver at arbejde med så vigtig en opgave om natten.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Arbejdstid
Du skal arbejde hver tirsdag aften og nat. I begyndelsen er det fra kl. 18.30 til 06.00, men når I er blevet trygge ved hinanden, er det fra kl. 21.00-06.00.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringsmedarbejder Maria Fornitz Andersen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok