Stilling: Skøn 11-årig pige søger omsorgsfuld hjælper Oprettet: 08-08-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 93060
JobId: 106064
 
Arbejdssted: 2730 Herlev Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Er du på jagt efter et studierelevant hjælperjob? Kan du arbejde 26 timer om måneden? Så er det måske dig, vi søger.

Du sørger for hygge og træning
I Herlev bor en 11-årig pige, der har brug for dig, der vil hjælpe og hygge med hende. Sammen kan I lege, høre og spille musik, gå ture, se tv - eller blot slappe af sammen, efter hun har haft en lang dag i institution. Hun er især glad for lege, der stimulerer hende psykomotorisk - og musik har en meget positiv indvirkning på hende og giver hende ro.

Du skal lave lidt lettere øvelser med hende, massere hende og guide og hjælpe hende med at spise.

Pigen er psykomotorisk udviklingshæmmet. Hun taler ikke selv så godt, men forstår næsten alt, hvad du siger til hende. Og hun er god til at vise, hvad hun vil. Hun kan gå korte afstande, men har brug for, at du har fat i hendes hænder.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du arbejder 26 timer om måneden. De endelige ugedage lægger ikke fast, så du har mulighed for at byde ind med, hvad der passer dig bedst. Dog skal du både kunne arbejde hverdage og weekender. Arbejdstiden kunne fordeles således:

• Lørdag eller søndag hver 2. weekend i 7 timer.
• En ugentlig hverdag i 3 timer.

Du er studerende og en erfaren hjælper
Du har enten erfaring fra lignende job eller er studerende på eksempelvis en sundhedsfaglig uddannelse som SOSU, sygeplejerske, ergo-/fysioterapeut eller lignende. Dog er det vigtigste, at du har lyst til opgaven og er klar på at hjælpe pigen.

Er du glad for musik – og spiller du fx selv på et instrument, er det absolut en fordel.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Charlotte Bruun Rasmussen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok