Stilling: Kvindelig hjælper med ben i næsen Oprettet: 23-08-2019
Job start: 02-09-2019 Annoncenr: 93490
JobId: 106445
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring som hjælper? Kan du stå på egne ben? Så er du måske den nye kvindelige hjælper til en 13-årig dreng bosiddende tæt ved offentlige transportmidler og i nærheden af Fields på Amager.

Du får en vigtig rolle
Som hjælper hos den 13-årig dreng får du en meget vigtig rolle. Om morgenen skal du hjælpe ham med morgenrutinerne: morgentoilette, påklædning og morgenmad – og få ham gjort klar til at komme ud ad døren. Eftermiddagene bruges på at hygge med ham. Han er glad for musik, så det må du også gerne være. Senere skal du hjælpe med aftenrutinerne og gøre ham klar til natten.

Han er født for tidligt og er kendt med spastisk tetraplegi, mental retardering og epilepsi. Han kan ikke tale og har ingen spontane bevægelser. Han er god til at kommunikere vha. blink og smil. Han kan ikke spise selv og får mad via sonde.

Få sparring og indflydelse på din hverdag
Som hjælper i DUOS får du en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Du får indflydelse på dine egne vagter. I er nemlig to hjælpere, der skal dække vagterne, og I laver vagtplanen sammen med jeres rådgiver.

Vagterne, som I deles om, er placeret:

• Mandag kl. 15.30 - 20:00
• Onsdag kl. 06:00 - 09:00
• Torsdag kl. 15:30 - 21:00
• Fredag kl. 06:00 - 09:00

Derudover kommer 3 weekenddage, lørdag eller søndag, pr. måned kl. 12.00 -18.00.

Du læner dig op ad din erfaring
Du er en erfaren hjælper, der har prøvet lidt af hver. Du hviler i dig selv og kan tage styring, når opgaverne skal løses. Drengen har nemlig brug for en hjælper, der forstår at få tingene gjort og som selv tager initiativ. Din erfaring gør dig i stand til at påtage dig opgaven fra dag 1 ude hos drengen.

Du har erfaring med plejelift. Derudover har du gerne gennemført kurser i hygiejne, førstehjælp, forflytning og brand. Hvis ikke, sørger vi for, at du får dem.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringsmedarbejder Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok