Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 10-09-2019
Job start: Annoncenr: 93990
JobId: 106913
 
Arbejdssted: 8000 Århus C Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper for 23 årig mand i Aarhus
Jeg hedder Lars, er 23 år og er en social og udadvendt ung mand. Jeg kommer fra Skals, lidt nord for Viborg. Jeg har gået i gymnasium på Viborg Katedralskole, hvor jeg har mødt min kæreste Trine. Siden sommeren 2017 har jeg boet i Aarhus. Her har jeg læst til diplomingeniør i maskinteknik (maskiningeniør) på Navitas. Dette studie har jeg holdt et års pause fra, da jeg kom ud for en ulykke i vinters.
Lige inden jul var jeg på skiferie med tre kammerater i Italien. Her havde jeg et alvorligt styrt, der medførte at jeg knuste 5. nakkehvirvel. Dette gør at jeg nu er tetraplegiker, jeg er lam fra brystet og ned og har ingen funktion i mine fingre eller håndled. Jeg har siden marts været indlagt på Vestdansk Center for Rygmarvsskade (VCR). Den forventede udskrivelsesdato er cirka 15. november, hvor jeg flytter i min nyerhvervede lejlighed. Lejligheden ligger meget centralt i Aarhus C. Det er en treværelses lejlighed, hvilket gør at der er et hjælperværelse.
Dette er første gang jeg skal finde et BPA Team.
Jeg søger 5-6 fuldtidsansatte samt 1-2 vikarstillinger.
Jeg regner med at lave rullende vagtskema med 24 timers vagter. I vil hver have 6-7 vagter pr måned.
Det er vigtigt at I er hjælper hinanden ved at afløse ved sygdom og ferier m.m. Jeg behøver hjælp til liftning i hjemmet, morgenpleje, kateterisering, madlavning, rengøring og vedligehold af lejligheden, transport og ledsagelse på studiet.
Der vil være oplæring på VCR, (Vestdansk Center for Rygmarvsskade) i Viborg, fra ca. d. 1/11-19.
Eftersom jeg er et socialt anlagt menneske regner jeg med at hverdagen kommer til at indeholde hyggesnak med dig, så det er vigtigt du har noget humor.
Ved besøg af venner og familie ønsker jeg til gengæld at du kan trække dig tilbage. Da jeg får bevilget en handicapbil, kræves det at du har kørekort B.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok