Stilling: Udviklingshæmmet 28-årig kvinde søger hjælper Oprettet: 11-02-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 98386
JobId: 110999
 
Arbejdssted: 2740 Skovlunde Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du støtte en 28-årig kvinde i hendes udvikling? Har du kørekort og egen bil? Så er dette måske jobbet for dig.

Du støtter kvinden i hendes udvikling og skaber hyggelige eftermiddage
Kvinden er udviklingshæmmet, og hendes forståelse af verden svarer til en 2-årigs. Hun har derfor brug for dig, der kan støtte hendes udviklingsproces og guide hende, når I er fx er på tur, og give hende nogle hyggelige eftermiddage.

Hun har svært ved at koncentrere sig om den samme aktivitet i længere tid ad gangen. Derudover er hun ikke trafiksikker, så du skal holde godt øje med hende, når I er ude.

Hun er glad for at gå ture, køre i bil, komme på legeplads og i Zoologisk Have. Hun elsker musik - så spiller du et instrument, bliver hun ekstra glad. Derudover hygger hun sig med at lægge puslespil og lave perleplader.

Arbejdstid
Den unge kvinde har fået bevilliget hjælp i 10 hverdagstimer og 16 weekendtimer pr. uge. Vi forestiller os, at I er 2 hjælpere, der deler timerne imellem jer, men er du interesseret i dem alle, er dette også en mulighed. Hun går i dagtilbud, så hverdagstimerne er typisk placeret om eftermiddagen.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok