Stilling: handicaphjælper Oprettet: 02-03-2020
Job start: Onsdag d. 01-04-2020 Annoncenr: 99047
 
Arbejdssted: 8270 Højbjerg Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hej :-)

Jeg er en ung mand på 36 som har muskelsvind og er respiratorbruger. Jeg søger en til at være der for mig og hjælpe med de ting jeg ikke kan som efterhånden er alt, men hovedet fejler ikke rigtig noget, og det sætter jeg virkelig pris på. Jeg søger 2-3 vikar, som er klar på at træder til ved sygdom og dvs. forventligt 1 til 2 24-timers vagter om måneden. Er du studerende eller har et deltidsjob og ønsker et par ekstra arbejdstimer i måneden er dette et ideelt job.

Jeg er slap året rundt, så weekender og helligdage skal man også kunne hjælpe. Angående respirator skal man på skejby sygehus og have et kursus
på 6 timer og 3 døgns oplæring hos mig.

Som person er jeg meget glad og har et positivt livssyn. Er meget ærlig, omsorgsfuld og så kan jeg godt lide humor og en frisk bemærkning. Det som jeg virkelig nyder og betyder noget for mig er musik, koncerter, madlavning, sport, sundhed, rejser.

Jobbet består af personlig pleje, hygiejne, madlavning, og husholdning. Du skal have kørekort, da jeg ikke selv magter at køre, så det vil være fedt med en chauffør så vi kan komme ud og se noget.

Mine hjælper betyder rigtig meget for mig, for uden jer skulle jeg vel ligge og kigge op i et hvidt loft, og vendte på sygeplejersken har tid til at give mig mad og desværre kan jeg først få et bad om 14 dage :-)

Du skal som hjælper forvente at jeg er meget nysgerrig, og ser dig ikke bare som en irriterende flue ;-) Det jeg sætter pris på ved en hjælper er god humor, at du er loyal, omsorgsfuld, stabil, fleksibel, og frisk på udfordringer, men det vigtigste er jo kemi.


Kan være hos mig i minimum et år.
Ansættelses-tidspunkt: April-Juni 2020.
Oplæring starter omkring: April-Juni 2020.
Sidste frist for ansøgning: April-Juni 2020.
Deltid/vikar fra: April-Juni 2020.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, evt på skype.
Ansættelse gennem www.handicapformidlingen.dk.
Jeg forbeholder mig retten til at fjerne jobopslaget før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.

Lyder dette som noget for dig, glæder jeg mig til at høre fra den gode hjælper jeg mangler :-) Skriv lidt om dig selv og send det til min e-mail. Gjobbet@Gmail.com send gerne et billede med :-)

Hilsen
Jesper Gasbjerg
Højbjerg


Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok