Stilling: Selvstændig og moden hjælper til 13-årig pige Oprettet: 10-03-2020
Job start: Onsdag d. 01-04-2020 Annoncenr: 99288
JobId: 111819
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Er du selvstændig og kan tage initiativ? Har du erfaring som hjælper? Så er det dig, vi søger.

Du giver pleje og livskvalitet
Pigen har en kromosomsygdom: Pallister Killian Syndrom. Hun har stærkt nedsat syn og er ikke aldersvarende. Hun har brug for din hjælp til alt.

Arbejdsopgaverne består i almindelig pleje - herunder personlig pleje samt omsorg for pigen. Du skal være god til at tage initiativ, da hun ikke gør. Hun nyder bl.a. en køretur i sin kørestol, spille på instrumenter o.s.v

Takket være dig oplever pigen en høj grad af livskvalitet.

Arbejdstid
I april og maj arbejder du hver mandag fra kl. 7:30-16:00/16:30. Fra juni arbejder du stadig en hverdag i samme tidsrum, men ugedagen aftaler du med familien. Der vil være oplæringsvagter i marts.

Du er en frisk og måske erfaren hjælper
Du er et positivt og frisk menneske, der er klar på en bred hjælperopgave. Har du erfaring fra et lignende job, er det absolut en fordel, men ingen nødvendighed.

Det vil også være en fordel, hvis du har kørekort og kan køre en kassebil.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok