Stilling: Pædagog til 22-årig kvinde med CP Oprettet: 13-03-2020
Job start: Mandag d. 23-03-2020 Annoncenr: 99428
JobId: 111950
 
Arbejdssted: 2670 Greve Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du hjælpe en 22-årig kvinde med praktiske sager 4 timer om ugen? Så er dette job i Greve måske noget for dig.

Du hjælper med praktiske sager og kan finde rundt i et køkken
Den unge kvinde har brug for dig til at hjælpe hende med praktiske sager, tjekke e-boks og hjælpe med at skabe struktur. Du må meget gerne være god til og interesseret i madlavning, så du også kan give en hånd med her.

Kvinden har brug for din hjælp pga. Cerebral Parese.

Arbejdstid
Du hjælper kvinden 4 timer om ugen. Arbejdstimerne vil ligge på hverdage i dagtimerne.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lykke Jensen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok