Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 15-03-2020
Job start: Onsdag d. 01-04-2020 Annoncenr: 99468
 
Arbejdssted: 2840 Holte Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hvis du er erfaren, omsorgsfuld og pålidelig, er du måske min nye handicaphjælper. Jeg er ALS-patient på snart femte år og har brug for en dygtig hjælper 2-3 dage om ugen. Vagterne går fra kl. 07-22, og jeg bor i Holte.

Jeg sidder i elektrisk kørestol og skal have hjælp til alt. Derfor skal du have erfaring med at betjene en hospitalsseng, lift, C-PAP, NIV-maskine og handicapbus. Dine arbejdsopgaver vil være hjælp til personlig pleje - bad, toiletbesøg, påklædning - samt hjælp ved måltider, betjening af iPad, mobil, TV o.lign.

Jeg kan stadig tale, men det bliver vanskeligere og vanskeligere. Derfor er det vigtigt, at du er tålmodig. Det er desuden en stor fordel, hvis du har erfaring med pleje af ALS-patienter eller andre i terminalt sygdomsforløb.

Jeg bor sammen med min kone, som arbejder i dagtimerne. Vi har en sund og grøn livsstil og sætter pris på, at der er ryddet op, og der er rent og rart at være i vores hjem.

Hvis du synes, det lyder som et miljø og en opgave, du kan se dig selv i, hører jeg gerne fra dig snarest. Jeg har brug for at besætte stillingen fra den 1. april.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok