Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 26-03-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 99719
JobId: 112243
 
Arbejdssted: 2900 Hellerup Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Dygtig hjælper søges til ca. 2 eftermiddage om ugen fra kl. 12/13-17.30 samt evt. en nattevagt hver 14. dag eller en weekenddag hver 4 uge, der ud over hjælp ved samt sygdom både hos bruger og hos støtter. Gns. forventet ugentlig arbejdstid min. 20 timer, men både mere eller mindre kan drøftes.
Den unge mand er 16 år, og har en sygdom der bl.a. har gjort ham blind og dårligt gående, og sidder i kørestol. Han har derfor behov for hjælp i hverdagen. Han har tiltagende tale besvær, og det er derfor vigtigt med en støtteperson, der taler og forstår dansk. Sygdommen gør, at han snakker meget, og ofte i ring, og er tiltagende svær at forstå. Samtidig har han en urolig døgnrytme, og er bange for at sove alene. Man kan sammenligne sygdommen med en børnedemens.
På trods af sit handicap, er han generelt en meget glad dreng, han elsker Pokemon Go og Harry Potter (som han lytter til på lydbog eller ”ser” på film), han samler på tryllestave og andet Harry Potter relateret, og Pokemon figurer, både i figur og bamse form. Han er også glad for Lego figurer, specielt Star Wars, og spiller også PS3, men begge dele er blevet sværere for ham, og kræver en del støtte, så disse interesser fylder mindre i dag.
En interesse for Pokemon Go og Harry Potter vil derfor være en klar fordel, alternativt at du er villig til at sætte dig ind i begge dele. Han elsker også for eksempel at cykle en tur på tandem cyklen, at aflevere flasker i Brugsen, at bage, købe blomster til mor eller tage en tur på Cafe eller i biografen. Disse aktiviteter har han altid være glade for. Det er derfor vigtig at han støttes i at udføre vanlige aktiviteter.
Som nævnt er talen udover hans syn påvirket, han kan opleves med talepres. Tålmodighed og rummelighed er en meget vigtig egenskab for hans nye støtte. Han er for nylig også blevet fast kørestolsbruger, med de forhindringer dette medfører.
Vi lægger vægt på fleksibilitet med hensyn til arbejdstiden. Fleksibiliteten gælder begge veje, da forældrene har arbejder med rejseaktivitet, og ikke helt faste arbejdstider.
Der lægger desuden stor vægt på ærlighed, pålidelighed, engagement i opgaven, godt humør, et positivt livssyn og evnen til generelt at se muligheder i stedet for begrænsninger.
Rygning er 100% forbudt i hjemmet pga astma i familien, og en ikke-ryger vil blive foretrukket.
Han har fået indrettet sin egen ”lejlighed” med køkken og bad, hvor det meste af pasningen foregår, men primært aftensmåltidet foregår sammen med familien. Han har også netop fået "egen bil" det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.
Det vil være dit ansvar at støtte med alle opgaver gennem dagen, men også at strukturere dagen for ham, at udfordre og stimulere ham, så han bliver naturligt træt, og sørge for dagene bliver alsidige og gode. Støtten inkluderer også hjælp til personlig pleje.Han rider en gang pr uge og du skal ligeledes kunne hjælp i forbindelse med dette.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok