Ledsager

Som ledsager har man et alsidigt job, hvor man hjælper en borger med et fysisk eller psykisk handicap til at få oplevelser uden for hjemmet.
Aktiviteterne uden for hjemmet kan være alt fra indkøb, lægebesøg og vandreture og deltagelse i kulturelle arrangementer – alt efter borgerens ønsker.
Det er muligt som borger at få bevilget op til 15 timers ledsagelse per måned, hvis man har et handicap, der gør, at man ikke på egen hånd kan færdes uden for sit hjem eller den institution, man bor på.

Arbejdsopgaver
Jobbet som ledsager er alsidigt, og du kan komme vidt omkring alt efter, hvad borgeren ønsker.  Ledsageren hjælper borgeren, med alt det som han eller hun ikke selv er i stand på grund af sit handicap – dog ikke personlig pleje. Mange arbejder som ledsager ved siden af studier eller andet arbejde.

Arbejdsforhold
Ledsagere tilbydes sparring med en fast kontaktperson i DUOS.
Vagtlængden som ledsager er typisk tre-seks timer – men kan være længere ved ferieophold eller andre længere udflugter. Alt efter hvor meget du ønsker at arbejde, vil du typisk blive tilknyttet et antal borgere, så det samlede timetal passer med dine ønsker. Det er dog ikke muligt at arbejde på fuld tid som ledsager.
Løn og øvrige ansættelsesforhold for ledsagere følger DUOS´overenskomst med FOA.

Se også: Opret en profil og søg job hos os

Vi stiller krav om:

  • Fremvisning af straffeattest
  • Fleksibilitet i forhold til arbejdstider
  • Indlevelsesevne og situationsfornemmelse.

Der er ikke krav om en særlig uddannelse for at arbejde som ledsager.

Se også: På ledsaget tur til Copenhell

Se ledige jobs her: Ledige jobs

Søg job hos os - opret en profil

Læs mere...
 
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok