SPS-hjælper

sps

Som SPS-hjælper hjælper du en studerende med et fysisk handicap. Det kan dreje sig om en studerende på en ungdomsuddannelse eller på en videregående uddannelse. Jobbet kræver, at du har situationsfornemmelse, så du ved, hvornår du skal være på, og hvornår du skal trække dig i baggrunden.
DUOS leverer SPS-hjælp (specialpædagogisk støtte) ud fra en samarbejdsaftale, som vi har indgået med Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne som SPS-hjælper omfatter sekretæropgaver og praktisk hjælp og personlig pleje. Sekretærhjælpen kan bestå i hjælp til at tage noter i undervisningen, kopiere studiemateriale og andre praktiske opgaver.
Hjælpen skal afhjælpe eller kompensere følgerne af handicappet - men støtten må ikke anvendes som lektiehjælp eller andet, der stiller støttemodtageren bedre end sine medstuderende.

Arbejdsforhold
Arbejdstiden  tilrettelægges i en dialog med den studerende. Hovedparten af SPS-hjælpen vil skulle ydes på uddannelsesstedet – i tilknytning til fx undervisning, projektarbejde og opgaveskrivning. Som SPS-hjælper har du mulighed for at sparre med en fast kontaktperson i DUOS, og du vil få mulighed for at deltage i kurser uden for arbejdstid.
Løn og øvrige ansættelsesforhold for SPS-hjælpere følger DUOS´overenskomst med FOA.

Se også: Opret en profil og søg job hos os

Vi stiller krav om:

  • Fremvisning af straffeattest
  • Fleksibilitet i forhold til arbejdstider
  • Indlevelsesevne og situationsfornemmelse.

Se ledige jobs her: Ledige jobs

Kontakt
SPS-kontoret

T. 36347900
sps@duos.dk

 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok