Stilling: Barselsvikar 6 mdr. og faste vikarer Oprettet: 06-06-2019
Job start: Torsdag d. 01-08-2019 Annoncenr: 91231
 
Arbejdssted: 2800 Kongens Lyngby Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Barselsvikar og tilkaldevikarer søges:
Jeg er en kvinde på 68 år og sidder i kørestol grundet en hjerneblødning og to blodpropper, der har lammet mig i begge sider. Jeg har dog sprog, humor og humør i behold, samt et ønske om at komme rundt i området til kulturelle og naturmæssige oplevelser. Jeg bor i et hus tæt på Dyrehaven ved Lyngby sammen med min mand.

Jeg søger:
- en barselsvikar, da en af mine hjælpere skal 6 måneder på barsel. Vikariatet er på ca. 24-36 t/uge og går fra CA. 1. aug. 2019 til 1. feb. 2020 (-afhængigt af, hvornår barnet fødes!)
- faste vikarer, der kan være fleksible og træde til, når der er sygdom og ferie i mit team. Der vil finde oplæring sted, der vil gøre, at jeg er tryg ved de mennesker, der er omkring mig ved fravær af mit faste personale. Det er en fordel, hvis du bor i nærområdet og ikke har fast dagligt arbejde. Opstart snarest muligt!

Generelle forventninger til mine hjælpere, faste som vikarer:
Jeg sætter pris på at du har et godt humør, er frisk og initiativrig. Køn og alder er underordnet, da det er kemien, der er vigtigst for mig. En interesse for kroppen vil være ønskeligt, da det er en fordel, hvis du kan assistere mig med fysioterapeutiske og kropslige øvelser.
Det ønskes ligeledes, at du har gode forslag til aktiviteter, hvor du skal assistere mig ud af huset på diverse ture til sociale og kulturelle arrangementer samt til genoptræning. .
Kørekort er påkrævet, da kørsel forventes dagligt.

Jobbet:
Vagterne er af 12 timers varighed og ligger fra 07:30 - 19:30. Enkelte sene aftener i ny og næ vil komme i spil, lige som overnatninger hos min datter på Fyn kan komme på tale. Dette aftales naturligvis på forhånd.
Arbejdsopgaverne vil være almen personlig pleje, forflytninger med stålift og lettere husligt arbejde som rengøring og madlavning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

NB: Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Hjælperne ansættes og aflønnes efter FOAs overenskomst og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok