Opret din profil som handicaphjælper

Her kan du oprette din profil, som det første skridt på vejen til at blive medarbejder i DUOS.

Sådan opretter du en profil
I forbindelse med oprettelsen af din profil skal du udfylde tre sider: En side med personoplysninger, en side med dine kvalifikationer og en side med dine jobønsker. For at afslutte oprettelsen, skal du godkende dine indtastninger på en godkendelsesside.
Du er herefter en del af vores store jobdatabase over handicaphjælpere, som vi hele tiden søger i og udvælger fra, sådan at hjælperen altid passer nøjagtig til de behov og ønsker, som brugerne har. Du kan modtage jobtilbud fra os via e-mail, sms eller ved en telefonopringning.  Du kan også modtage e-mails fra brugere, der selv administrerer deres hjælperhold og selv søger handicaphjælpere via vores jobplakat.

Som handicaphjælper vil din løn automatisk blive overført til din Nemkonto, og vi vil automatisk bruge dit bikort. Se vores vejledning nedenfor:
Dine skatteoplysninger

Vikarjob
På profilen kan du afkrydse, om du ønsker at være vikar. Hvis du markerer "ja" i feltet "akutvikar" øverst på tredje side i oprettelsen, kan du blive kontaktet af vores vikarkontor. Efter den indledende godkendelse, som foregår over telefonen, vil du få tilsendt en såkaldt vikartilknytningsaftale, og du vil få adgang til at indskrive de datoer og tidspunkter, hvor du ønsker at modtage tilbud om vikarvagter. Vi opfordrer til at indskrive mulige vikartider i feltet "Vikartider".

Indtast den mailadresse du ønsker at benytte til oprettelse af din profil
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok