Stilling: HandicapHjælper Oprettet: 26-02-2019
Job start: Annoncenr: 88460
 
Arbejdssted: 8200 Århus N Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Jobbeskrivelse
Vikar søges som handicaphjælper i Århus-området i perioden 26. April til 7.juni
Jeg er en 23-årig mand der er spastiker, der går på VIA i Århus. Jeg søger 1 person, der kan være min hjælper på skolen, i dagligdagen og evt til lidt weekender, men også i tilfælde af ekskursioner, fester mm.
Udover hjælpen på skolen, der betegnes som SPS-hjælp, har jeg også BPA-ordning. som dækker hjælp i fritiden.
Arbejdstiden i hverdagen vil typisk ligge mellem 6:30-22 hvor der arbejdes henholdsvis 2 dage den ene uge og 3 dage den anden uge. Der søges primært til hverdagsvagter. Arbejdstiderne er fleksible og kan aftales indbyrdes med de andre i teamet.

Jeg har i forevejen 5 hjælpere ansat, derfor skal du være god til at arbejde i et team med hjælper, bruger og forældre.

Da jobbet indebærer skæve arbejdstider, vil det være en fordel at være fleksible i forhold til arbejdstider og transport. Egen bil er nødvendig.

Opgaven består i at være min praktiske hjælp på skolen, men også med personlig pleje, ledsagelse, hjælp i hjemmet (under BPA). Jeg har egen bil. Jeg bor i egen lejlighed i Århus

Jeg er en meget aktiv person, der bruger en stor del af min fritid på handicapsport. Jeg forventer en glad og åben person i alderen 21-30 år plus minus, der både kan være fluen på væggen og selv kan se, når hjælpen påkræves.

Som hjælper skal du være med til at strukturer min hverdag, da jeg i nogle situationer godt kan have svært ved at bevare overblikket.Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok