Stilling: BPA-hjælper for 18-årig med CP Oprettet: 20-05-2019
Job start: Mandag d. 01-07-2019 Annoncenr: 90749
 
Arbejdssted: 1851 Frederiksberg C Køn: Mand
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en 18 årige dreng med cerebral parese, som søger hjælpere til min nye BPA-ordning. Jeg er meget åben og udadvendt og interesserer mig især for politik og historie. Jeg afslutter snart efterskole og skal herefter begynde på HF enkeltfag på KVUC. Jeg flytter i egen lejlighed i slutningen af juli, og har brug for ekstra hjælpere fra det tidspunkt.

Som hjælper for mig kommer du til at skulle hjælpe både med studie og praktiske opgaver. Dette involverer lektiehjælp, personlig hygiejne, madlavning, rengøring samt forflytninger. Desuden er jeg en aktiv person, som også kommer til at have brug for hjælp til transport til og fra fritidsaktiviteter, fx møder i Sammenslutningen af Unge med Handicap, svømning, biografen mv.

Som hjælper for mig kommer du til at indgå i et team, hvor man skiftes til vagter á 24 timer (eller længere i weekenden). Det vil sige, at hver vagt inkluderer en nattevagt. Jeg har ikke brug for aktiv hjælp om natten, blot at du sover i min lejlighed.

Du skal kunne tage vagt fredag kl. 8.00 - lørdag kl. 8.00, samt indgå i et team, der fordeler weekendvagter (lørdag 8.00-mandag 8.00) mellem sig. P.t. er hver anden weekend dog taget allerede. Du skal kunne være flexibel ifht vagter for at kunne afløse de andre hjælpere ved sygdom.

Hvis du er en ung, frisk, flexibel og ansvarsbevidst person, håber jeg meget på, at du vil være en del af mit team.


Med venlig hilsen
Simon

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok