Stilling: Det perfekte studiejob.. Oprettet: 26-07-2019
Job start: Annoncenr: 92696
 
Arbejdssted: 2200 København N Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Er du nice, så søger jeg dig!

Kunne du tænke dig et fast job (ca. 30 timer om ugen)? Så kan jeg tilbyde lige netop det. Jeg kan nemlig tilbyde en stilling som handicaphjælper for mig.

Jeg er en ung fyr, der hedder Oliver, som lige er kommet op på de 25 somre.
Jeg er lige pt. i praktik i et mediebureau på mit sidste studieår på min uddannelse, digital konceptudvikling. Jeg har muskelsvind, og derfor sidder jeg også i kørestol - dette giver nogle besværligheder i hverdagen - og her kommer din funktion ind i ligningen. Du skal nemlig hjælpe mig med at komme så gnidningsfrit igennem dagen som muligt. Du bliver altså min partner in crime på dine vagter, da du skal fungere som min højre hånd... Venstre hånd, venstre ben og højre ben - da min egne ikke helt spiller selv.

Din primære arbejdstid vil ligge i aftentimerne eller i weekenden, hvor jeg har min fritid. Vagten kan altså byde på mange forskellige situationer. Nogle af de situationer, hvor jeg har brug for hjælp er dagens gøremål, som f.eks. at komme omkring, lave mad og tage del i den daglige husholdning.

En typisk aften kunne se sådan ud: Du møder kl. 17.00 i hjemmet på Nørrebro og er til stede frem til kl. 00.00, hvor den næste hjælper tager over.

Der vil også være mulighed for at få flere vagter i dagtimerne, da du vil indgå i et velfungerende hjælperteam.

Følgende kompetencer er ”need to have”:

- Almindeligt kørekort
- Godt humør
- Mødestabilitet
- En rimelig fysik
- Fleksibilitet

Jeg kræver dog ingen tidligere hjælpererfaring, den skal vi nok klare, så længe du har godt humør. Dog ønsker jeg en jævnaldrende.


Følgende kompetencer er ”nice to have”:

- Interesse i fodbold og/eller andet sport eller mode.


Hvis du tænker at jobbet er noget for dig, så tøv ikke med at søge. Der vil blive afholdt samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Du søger jobbet ved at sende en motiveret ansøgning igennem dette opslag eller ved at sende en mail direkte til mig på: ollibif@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok