Stilling: Handicaphjælper/personlig assistent Oprettet: 11-10-2020
Job start: Søndag d. 11-10-2020 Annoncenr: 105188
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg vil gerne søge om en ny hjælper, der kan assistere mig i min hverdag. Jeg er 20 år og er spastisk i hele kroppen, kun mit hoved fungerer upåklageligt.
Jeg har brug for hjælp til alt, også kommunikation. Du skal derfor være klar til og åben overfor at lære faciliteret kommunikation.
I hverdagen går jeg på STU og har brug for hjælp i skolen, samt lektierne. Jeg har også brug for hjælp til alt andet i mit liv.
Du er en kvinde med livserfaring. Du skal kunne hjælpe mig på toilettet og i bad. Du skal derudover også hjælpe mig med at spise. Det er en fordel at du er god til de gymnasielle fag, da jeg vil på gymnasiet, når jeg er færdig med min STU i 2021.
Jeg vil gerne have, at du er lærenem, er positiv af sind, har humor og engagement. Det er vigtigt, at du ikke ryger og har en god arbejdsmoral. Jeg forventer at du kommer på arbejde med høj energi og godt humør. Du har overskud til sjov og ballade og er stadig en ansvarlig person. Jeg forventer at du er pligtopfyldende og møder til tiden.
Du skal have kørekort og være en rutineret bilist. Det er en fordel, hvis du har erfaring med minibus/varebil. Jeg har en minibus og den skal du være tryg ved at kørei.
Du er interesseret i et længerevarende fuldtidsjob (min. 1 år), og du kan arbejde alle hverdag kl. 8:00 - 14.45. Og måske tage nogle vikarvagter. Der vil være nogle kurser i løbet af året med hensyn til træning.
Du skal være klar til og åben overfor en neurologiske træning vi laver og være klar på at du kommer til at skulle lave nogle løft.
Derudover skal du være klar til at hjælpe med praktiske opgaver i hjemmet og hvad der ellers kan dukke op.
Vedlæg venligst telefon nr. og evt. referencer med ansøgningen
Hilsen Catherina

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok