Stilling: Handicaphjælper på deltid Oprettet: 30-01-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 87741
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Kære Hjælper.
Jeg er en 56-årig kvinde på Østerbro, der blev diagnosticeret med ALS i september 2016. Jeg har ikke noget sprog, men jeg kommunikerer via min øjenstyrede computer ved både skrift og tale.
Vagterne er hhv. fra 07-19 og 19-07 med vågne nattevagter og mangler en deltidsansat til både dag- og nattevagter samt weekendvagter. Det forventes ligeledes, at du kan træde til efter behov ved ferie og sygdom. Vagtplanen lægges 3 måneder frem på et personalemøde.
Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige. Der vil være alment husligt arbejde som rengøring og madlavning. Der vil være personlig pleje og jeg skal i løbet af dagen have sondemad, som du skal lære at give mig.
Jeg interesserer mig for spiritualitet, sundhed, shopping, rejser, familien, internettet og gode film. Jeg har loftlift, plejeseng, elektrisk badestol og elektrisk kørestol til udendørs brug. Hjemmeplejen er med indover ift. forflytninger.
Dig: Du må gerne have erfaring som hjælper, men oplæring vil finde sted. Du må gerne være M/K mellem 30-60 år og jeg sætter pris på, at du er tålmodig, nærværende, diskret og præsentabel samt har god personlig hygiejne.
Hjælperne lønnes efter kommunens takster og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold. Jeg ser frem til din ansøgning og vores samarbejde.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok