Stilling: Kvindelig hjælper til videbegærlig 14-årig pige Oprettet: 23-08-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 93477
JobId: 106243
 
Arbejdssted: 3490 Kvistgård Køn: Kvinde
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Er du klar på hyggelige aktiviteter med 14-årig pige? Så er du måske hendes nye ”storesøster”.

Du kan sætte rammer og skabe motivation
Motorisk og mentalt er pigen ikke alderssvarende. Hun har fuldt sprog og forstår at sige til og fra. Hun kan gå selv, men har brug for, at du giver hende en arm at støtte sig til. Hun har en god hukommelse og er meget videbegærlig. Hendes spørgelyst er stor – nogle gange så stor, at hun ikke formår at stoppe igen. Hun har brug for, at du skaber adspredelse og motiverer hende til aktiviteter.

På nogle områder er hun dog som alle andre teenagere. Blandt andet udviser hun tegn på selvstændighed. Noget, du skal kunne håndtere og imødegå på en anerkendende og konstruktiv måde.

Du skal også være klar til at give en hånd ved spisning og være en støtte, når hun skal på toilettet.

Pigen bor i Helsingør sammen med sin familie og to mindre hunde. Familien flytter dog snart til Espergærde. Og du følger naturligvis med.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du arbejder i gennemsnit 4 timer om ugen. Typisk fredag eller lørdag. Timerne kan også samles til en 8 timers vagt, men så kun hver 2. uge. Det aftaler du nærmere med familien, som - ligesom du - er meget fleksibel.

Du har ”storesøster”-potentiale
Du skal være klar til at påtage dig rollen som reserve-storesøster for pigen. Du har lyst til at lave sjove og hyggelige aktiviteter med hende. Derudover skal du ikke være bleg for at påtage dig lidt lettere plejeopgaver. Du behøver ikke have mange års erfaring som hjælper. Det vigtigste er, at du og pigen går godt i spænd.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Aase Petersen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok