Stilling: Handicap hjælper/svømmehjælper Oprettet: 07-09-2019
Job start: Mandag d. 02-12-2019 Annoncenr: 93920
 
Arbejdssted: 5000 Odense C Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Mandlig borger på 57 år, kørestolsbruger med sclerose søger kvindelig handicap hjælper til fast svømmevagt hver mandag fra 12.00 til 15.00 i Højme Svømmehal. Der aflønnes for 4 timer. Da der indgår personlig pleje i stillingen, søges kun kvinder. Da svømmehal lige nu er under ombygning starter vi igen i uge 49.

Da i altid er to hjælpere i vandet med mig, er det vigtigt, at du har en højde på omkring 170 cm, så i passer sammen i højden, at du befinder dig godt i varmtvandsbassin – også om sommeren – at du er god til modtage instruktioner/anvisninger, og at du har en god fysik,
Så er du kvinde og måske i gang med at uddanne dig til fysioterapeut eller ergoterapeut og gerne vil bruge det som studiejob, med mulighed for at få afprøvet noget af alt det du lærer, og måske bidrage med nye øvelser, er det fint med mig. Dette er dog ikke et krav. Så har du bare lyst til at bruge nogle timer i vandet med mig og mine andre hjælpere, så skriv endelig. Det vigtigste er dog at vi har en god kemi, og at du er møde stabil og ansvarsbevidst.

Er dette noget for dig, så kontakt mig på mail: finn.uhre@stofanet.dk
Glæder mig til at hører fra dig.
Hilsen Finn

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok