Stilling: Hjemmetræner søges Oprettet: 05-10-2018
Job start: 05-10-2018 Annoncenr: 84445
 
Arbejdssted: 4600 Køge Køn: Kvinde
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du udvikle verdens dejligste pige Olivia på snart 8 år?

Vi søger en hjemmetræner der i samarbejde med Ditte (Olivias mor) kan varetage træningen 3 faste dag om ugen (Mandag, onsdag og torsdag) plus afløsning. Arbejdstiden er 4 timer hver dag I hverdagene. "Vagten begynder når Olivia kommer hjem fra skole som pt. er mellem kl. 12 og 13. Vi arbejder hen I mod Olivia skal være I skole til klokken 14. Jobbet består primært i at forberede og gennemføre de forskellige træningsøvelser, samt indgå i de daglige aktiviteter for Olivia.
Vores datter Olivia har en medfødt hjerneskade og immunforsvarsdefekt, hun udvikler sig derfor ikke i samme takt som hendes jævnaldrende, vi har derfor hjemmetrænet med hende siden hun var ganske lille. Hun er en glad og aktiv pige som kryber, kravler, går og løber.
The Family Hope Center har tilrettelagt Olivias træningsprogram, hun træner mange forskellige øvelser hver dag og der er mange gentagelser. Øvelserne er både fysiske, hvor Olivia skal krybe og kravle mange meter og intellektuelle med ordkort, billedkort og bøger, samt sanse øvelser, hvor man arbejder med både lugtesans, reflexer og mundmotorisk. Vi arbejder desuden med Olivias sprog (tegn til tale) og hendes sociale evner. Hun har også et særligt kostprogram. Olivia bruger stadig ble så vi toilettræner på livet løs.

Som person skal du brænde for at gøre en forskel for Olivia, du skal være pligtopfyldende, tålmodig, vedholdende, smilende samt have et godt helbred, være i god fysisk form og have gode samarbejdsevner. Kunne ivaretage personlig pleje. Hjælpe Olivia med sociale kompetancer, det vil sige faste rammer for opførsel. Du skal være indstillet på at din primære kontakt i dagligdagen er med Olivia.

Vi lægger stor vægt på den daglige trivsel for vores familie og vi tror på at humor, leg og godt humør er den bedste måde at skabe en dejlig hverdag og at det giver det bedste resultat af træningen.

Løn 144 kr. pr. time incl. feriepenge.
Jobbet er tidsbegrænset til og med d. 31. December 2018.
Opstart hurtigst muligt, da vores nyværende hjælper er blevet alvorligt syg og kan ikke vende tilbage.

Hvis det lyder som noget for dig så send os en motiveret ansøgning, og du vil høre fra os.


Venlig hilsen

Ditte og Michael

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok