Stilling: Hjælper til børnefamilie med blinde forældre og en 4-årig seende dreng 12.5 timer ugentligt. Oprettet: 22-02-2019
Job start: 15-03-2019 Annoncenr: 88365
 
Arbejdssted: 2620 Albertslund Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Oms os og arbejdet:
Vi er et blindt par der har et barn på 4 år som har tilknyttet en hjælperordning betalt af kommunen.
Vi har begge arbejde og har dels hjælp 3 morgener om ugen, allerede besat, samt 4 eftermiddage om ugen (12.5 timer) Vi er hhv i midt 30.erne og 40.erne og har en dreng på 4 år der går i børnehave tæt på hvor vi bor.
VI har en hjælperordning på 20 timer ugentligt, og har brug for en hjælper der kan arbejde 4 dage om ugen om eftermiddagen.
vi prioriterer ansøgere der søger job af længere varighed.

Arbejdsopgaver:
Opgaverne består i Rengøring, og andre praktiske opgaver i hjemmet, indkøb, ledsagelse på ture f.eks. til legeplads, svømmehal, og ture i skoven mv. Desuden har vi brug for at du fungere som "vores Øjne" i nogle sammenhænge og f.eks. læser i bøger, er med til at spille spil som vi ikke selv kan spille pga manglende syn, , forklare og snakke om hvad vi ser når vi er ude og gå o.lign.
Vi søger:
En person der har et godt overblik, som har en veludviklet ordenssans, men som også er god til at forholde sig til detaljer.
du er god til rengøring, kan lide at være sammen med børn, være i stand til selvstændigt at løse opgaver som fx. at se at der trænger til rengøring rundt om i huset.
Du vil desuden hjælpe med ledsagelse til lege og fritidsaktiviteter herunder svømning. Du skal også hjælpe med indkøb og nogle gange lettere madlavningsopgaver skønt vi som oftest selv tilbereder maden.
Du skal kun lide hunde da vi har en Labrador førerhund.
Du skal have kørerkort da vi har egen bil.

er dette job måske noget for dig. så Skriv en ansøgning til os senest den 28. februar 2019 kl 12. Vi afholder jobsamtaler i perioden 1-3 marts 2019 og at ansættelse sker fra 15. marts . Venlige hilsner, Jesper og Abigail

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok