Stilling: Aktiv og kreativ dreng med autisme søger hjælper Oprettet: 16-12-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 96745
JobId: 109490
 
Arbejdssted: 3540 Lynge Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du 2 gange om ugen hente en 7-årig i dreng fra SFO og tilbringe eftermiddagen sammen med ham? Har du erfaring med autismen/Aspergers? Så er her jobbet for dig.

Du sætter gang i aktiviteter som cykling og tegning
Drengen er meget kreativ og er bl.a. glad for at tegne. Han er også en aktiv dreng, som elsker udeaktiviteter. Efter en dag i skole er han mentalt træt og fyldt op – her har han brug for dig. I tilbringer to eftermiddage om ugen sammen.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du er sammen med drengen mandag og fredag eftermiddage fra kl. 13:30-16:30.

Du er en aktiv hjælper, der er god til at sætte rammer
Du har erfaring med autisme/Aspergers og forstår at sætte rammer og skabe struktur. Du er en aktiv person, og du hviler godt i dig selv.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Charlotte Bruun Rasmussen eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok