Stilling: Madlavning 5 timer Oprettet: 05-10-2018
Job start: 20-10-2018 Annoncenr: 84446
 
Arbejdssted: 5220 Odense SØ Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vi er en familie, der søger én der kan tilberede specialkost efter opskrift. Det drejer sig primært om tilberedning af forskellige grøntssagsmose, gryderetter, supper og juice. Dine opgaver vil være at tilberede mad efter opskrift, herunder skrælle, tilberede og purere grøntsager. Det er vigtigt, at du har erfaring med at lave mad, og du er god til at smage til.
Det forventes, at du selvstændigt vil kunne følge opskrifterne.

Vi forventer, at du er punktlig og kan acceptere, at du er fuldt ud selvkørende, da vi som familie typisk vil være optaget af andre ting, mens du arbejder. Det indebærer, at du selvstændigt skal kunne følge en opskrift og strukturere og tilrettelægge udførelsen af dine arbejdsopgaver inden for arbejdstiden.

Vi har brug for en person, der kan komme stabilt i en længere periode, i første omgang en eftermiddag om ugen af 5 timer i tidsrummet 15-20 mandag. På sigt vil der være mulighed for 10 ugentlige timer.

Det er vigtigt, at du holder en høj hygiejnestandard, at du er ikke ryger, og at du er indstillet på ikke at bruge parfume, når du skal møde på arbejde.
I din ansøgning skal du inkludere lidt om dig selv og om din baggrund og nuværende situation, og hvordan timerne vil forventes at kunne passe ind i din livssituation og dine øvrige planer for evt. uddannelse og arbejde.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok