Stilling: Hverdags-Smile-Generator søges Oprettet: 03-01-2019
Job start: 01-02-2019 Annoncenr: 86844
 
Arbejdssted: 2820 Gentofte Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Kære Du,

Er du også et sted i livet hvor en-til-en relationen er savnet, hvor bundlinje og grå tal ikke er vigtigst, men hvor samvær med et menneske med de samme interesser, kan bringe jeres samtaler hen på et helt nyt sted, som giver begge parter stor glæde i hverdagen?

Vores Arbejdsgiver søger en ny hjælper til vores team. Teamet består af 6 mennesker - 3 i dagvagt og 3 i nattevagt. Vi kører i variable skift og lige nu søger vi en ny medarbejder der kan arbejde onsdage og lørdage kl. 7-23. Det er et plus hvis du også kan tage to nattevagter á 5 timer.

Vi hjælper vores Arbejdsgiver i hendes hjem, med alt fra bad, toiletbesøg, påklædning, træning ude og hjemme, når hun arbejder med sit kreative virke og tager med hende på sommerferie. Faktisk laver vi alt det, som du selv er vant til at lave for dig selv derhjemme. Stemningen er effektiv og hyggelig. Vi elsker allesammen at få noget fra hånden og mest af alt, når vores mission om at hun skal være glad i sit liv, er lykkedes.

Hun sidder i kørestol, har en immunologisk lidelse og har såmænd rigelig med udfordringer, samt en del smerter - især morgen og aften går tiden med smertelindring ved f.eks. massage og hjælpe med at komme til at hvile, blive lejret rigtigt etc. Vi skal derfor sørge for at alle hverdagens ting, lette som svære, kan lade sig gøre - faktisk blot ved at hjælpe hende med det hun beder om. Tænk, at man kan hjælpe et andet menneske til indhold, glæde og livskvalitet, blot med positiv, hjælpsom tilstedeværelse:)!

Af erfaring ved vi, at vores kommende kollega skal kunne og have lyst til følgende:

- at kunne tilsidesætte dine egne behov når du er på arbejde og lade dine arme og ben, være en andens. Ex: Når hun har brug for at få sorteret bøger på hylderne, gjort rent i køkkenet eller skal have flyttet sin krop eller sin dyne så det gør mindst ondt - så er det vores arme og ben som udfører det praktiske og det er hende der bestemmer dagens indhold og retning på kørestolen.

- Du skal kunne klare lange vagter på 16 timer. Det er faktisk 2 normale arbejdsdage i een og det betyder selvfølgelig at man er træt når man få fri. Stillingen er fuldtid - så man skal regne med ca. 2,5 vagter om ugen og nok ikke regne med at have overskud til at have andet arbejde ved siden af. Hvis du er studerende er du også velkommen til at søge.

- Selvom man på vagt primært arbejder og ikke samtaler, så skal du helst syntes at vores Arbejdsgivers interesser er sjove eller inspirerende. Så glider arbejdet, samtalerne og det uvægerlige venskab nemlig lige ind fra højre. Hun elsker at læse, se spændende film, lytte til musik - især klassisk - har du nogle lignende interesser:)?.

- Hver sommer vil alle vi, i hendes team gerne holde ferie. Det betyder, at vi alle hver især tager med hende i sommerhus 6 dage i træk hvor vi arbejder 10 timer dagligt. Man har fri og sover igennem om natten. Ugen før og efter eller hvordan det lige snor sig, er man så kun standby hvis der skulle opstå sygdom. Det betyder at dine evt. kæledyr, børn og kæreste skal kunne klare sig selv (og du være væk fra dem) i 6 dage ca. 3 gange om sommeren og ca. 1 gang forår/efterår.

- Være ekstra fleksibel: vi lægger en vagtplan og umiddelbart skal vi bruge assistenter onsdage og lørdage, samt halv søndag, men har engang imellem behov for at bytte vagter rundt og derfor er det bedst, hvis du efter aftale kan stå til rådighed alle ugens dage.

- Arbejdet indebærer at vi gør rent, laver mad, støvsuger, giver bad osv.

- kunne fremvise en ren straffeattest.

- Er mødestabil, ordentlig og ærlig.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig kan vi tilbyde ca. 32-42 timer om ugen, hvor du som menneske bliver værdsat for det du kan og er. Hvor du får ca. 2000 kr for en dagvagt og hvor du kan være flere år frem - både som studiejob eller som fastansat.

Vi glæder os til at høre dig - send en motiveret ansøgning med mulig startdato angivet, samt optimalt ønskede vagter pr. uge, billede og CV på ?ansoegere@gmail.com? .

NB.Såfremt du ikke har modtaget svar indenfor 14 dage, bør det betragtes som et afslag.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok