Stilling: 12 timers vagter Oprettet: 20-02-2019
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 88314
JobId: 101741
 
Arbejdssted: 2840 Holte Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

12 timers vagter
Til sød og livsglad hjerneskadet dreng på 17 år søges en frisk hjælper med god energi. Drengen sidder i kørestol, han har brug for hjælp til alle dagligdagens aktiviteter også personlig pleje, sondeernæring og ledsagelse ud af huset. To gange om ugen skal han til fysioterapi. Han har ikke har noget verbalt sprog, men dygtig til at kommunikere ved hjælp af sin mimik og bruger en øjenstyret talemaskine (computer).

Vi tilbyder et meningsfuldt job med et godt arbejdsmiljø og stor fleksibilitet. Du vil have mulighed for at kombinere dette job med andet arbejde eller studie.

Familien består af far, mor og to små søskende. Hjemmet er indrettet, så der er gode arbejdsforhold for hjælperne med diverse hjælpemidler og en handicapbil.

Vi kan tilbyde 6 eller 8 vagter á 12 timer per måned fordelt over alle ugens dage. Mødetiden er for dagvagt kl. 8-20 og kl. 20-08 for (vågne) nattevagter.

Du behøver ikke at have erfaring fra et lignende job, da der er et grundigt oplærings program. På oplæringsvagterne bliver du introduceret til opgaverne og arbejder du side om side med en erfaren hjælper.

Det er vigtigt at du er; IKKE - ryger, fleksibel ved ferie og sygdom og en erfaren billist.Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok