Stilling: SPS-sekretær Oprettet: 07-03-2019
Job start: 18-03-2019 Annoncenr: 88735
 
Arbejdssted: 2605 Brøndby Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er i gang med tredje modul på min uddannelse i offentlig administration på Københavns Professionshøjskole. Jeg er synshandicappet med en synsrest på ca. 2 procent. Det har voldt mig en del besvær at aflæse diverse figurer, hvorfor jeg nu søger en sekretær, der kan hjælpe mig med forskellige opgaver. Det vil være en fordel, hvis du beskæftiger eller tidligere har beskæftiget dig med økonomi.

Dine opgaver:
- At aflæse og beskrive grafer og andre visuelle materialer (statistikker, organisationsdiagrammer, grafer etc.) for mig. Dette kan ske mundtligt, men det kan også ske skriftligt.
- At producere forskelligt statistikmateriale for mig på henholdsvis noegletal.dk og statistikbanken.dk. Det kommer til at ske efter mine forespørgsler. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med ovenstående sider før. Jeg er ikke selv i stand til at benytte mig af hjemmesiderne, da de ikke er kompatible med min skærmlæser, men det forventes, at jeg kan benytte dem.
- Opsætning og korrekturlæsning af rapporter.
- Ledsagelse på studiet. Dette sker som udgangspunkt 2-3 gange hver anden måned i forbindelse med intro- og eksamensforelæsningerne, hvor vi er på Sigurdsgade og ikke på Tagensvej 86 i København, hvor vi normalt har undervisning. Bygningerne ligger begge i gåafstand fra hinanden.
- Ledsagelse til studieaktiviteter, der ikke foregår på uddannelsesstedet, som eksempelvis praktikbesøg, foredrag m.v.

Der kan naturligvis opstå uforudsete opgaver, som ikke er beskrevet ovenfor, men de vil i høj grad minde om de opgaver, der allerede er blevet beskrevet. Du er velkommen til at skrive mig en mail, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbeskrivelsen:
Beritan.f@gmail.com

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,
Beritan Fener

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok