Stilling: Handicaphjælper i Ølstykke Oprettet: 14-03-2019
Job start: 04-04-2019 Annoncenr: 88964
 
Arbejdssted: 3650 Ølstykke Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper vikariat fra 4. april til medio oktober 2019
Der søges som udgangspunkt en hjælper m/k til vagter 2 dage a 10 timer i lige uger og 3 dage a godt 10 timer i alt 52 timer indtil videre, idet én af mine 2 faste hjælpere skal på kursus i perioden.

Vagterne er som udgangspunkt placeret fra kl. 6.15 til kl. 17.15 tirsdag og torsdag og fra kl. 7.15 til 17.15 ugens øvrige dage, men fleksibilitet for anvendelse af ekstra puljetimer af og til eks. om aftenen vil være ønsket.
NB ! Også MULIGHED FOR FULDTIDSANSÆTTELSE med vagter lørdag/søndag, hver anden uge, hvis du er den rette og kun ønsker fuld tid.
Opstart: 4. april 2019.

Jeg er :
Voksen mand med inkomplet tetraplegi efter en mislykket operation i 2016. Jeg er næsten 100% lam i benene, og jeg sidder i manuel kørestol. Jeg liftes pt. til og fra bade-/bækkenstol, men jeg forflytter ellers selv fra seng. til kørestol. Jeg har fuld funktion i arme, men nedsat funktion i hænderne. Jeg har bevaret et godt humør med let til grin og harmløse drillerier.
Jeg har indtil ulykken været meget sportsinteresseret og aktiv tennis- og fodboldspiller samt kørt cykelture på ”raceren”. Fiske- og naturinteresseret, så ture i naturen samt til lystbåde-havne blive prioriteret, da jeg også har egen handicapbil. Biler og især italienske sportsvogne har min store interesse, så deltagelse i spark dæk arrangementer som sommeraftener på Roskilde Havn og i egen mærkeklub vil jeg nødig gå glip af. Når vejret er godt deltager jeg i sejladser i mini-tolver båd ( 1 mands-jolle/båd) fra Frederikssund Lystbådehavn mandag aften fra kl.17.00 til ca. kl.20.00,

Jeg bor i 160 m2 dejlig og handicapvenlig nyere bolig med loftlift, hospitalsseng. Huset ligger i cykelafstand til Egedal / Stenløse S-station og desuden med rimelige busforbindelser. Her bor jeg sammen med min fuldtids udearbejdende hustru og vor 16-årige søn. I weekend´s må du hjælpe mig i familiære rammer og til tider ”trække dig tilbage” og bare være stand-by.

Krav:
m/k og ”ung” som mig :-) - Ikke ryger, kørekort og mod på at køre invalidebil. Du er: Robust, stabil, villig til at træde til ved ekstra vagter og sygdom i hjælperteamet (samt ferier med familien. Udadvendt, positiv og med på at grine af det der nu engang kan gå skævt.. Plejeerfaring kan være et plus men er ikke et must, blot du er motiveret.

Arbejdsopgaverne:
Jeg selv får fysioterapi 1 gang ugentlig, men har dagligt behov for flere udstræk af ben og fødder, efter forflytning til seng og før forflytning tilbage til stol. Jeg skal bruge hjælp til personlig hygiejne ved morgentoilette, dog ikke tandbørstning og barbering. Jeg har permanent topkateter. Jeg skal herudover bruge din hjælp til at køre min bil og være min assistance til træning hjemme og på PTU i Rødovre, ture på apoteket, dagligvareindkøb og eks. tur rundt Søndersø ved Værløse, som ”skubber” af kørestolen.
Rengøring af bad, støvsugning af soverum, stue og køkken/alrum, anretning af frokost og lejlighedsvis forberedelse/tilberedning af aftensmåltid.
Send gerne ansøgning hurtigst muligt, da jeg har akut behov for assistance allerede fra 4/4 2019..

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok